Sunnuntaisin lattari-illat + vierailevien opettajien teemaillat

klo 18 Bachata, klo 19 Salsa ja klo 20 Rueda
15.1. Bachata-Salsa-Rueda alkeet (ilmainen)
29.1. Bachata-Salsa-Rueda alkeisjatko
26.2. Bachata-Salsa-Rueda alkeisjatko
12.3. Bachata-Salsa-Rueda jatko / capitán M


Hinta 10€/laji, koko ilta 20€/3h

5.2. Hidas lavafoksi /Jussi & Merkku
- klo 18-19.30 alkeisjatko
-klo 19.30 -21 Jatko
Hinta: 10€/jakso, 15€/ koko ilta

Teemaillat
Vierailevina opettajina Pirjo & Tommi Koivula klo 17-21
22.1. Lindy Hop
12.2. Fusku
5.3. Bugg
26.3. Salsa
16.4. NightClub 2 Step


Vierailevana opettajana Jari Aaltonen
19.2. klo 17-21 Cha-Cha + Tangon Variaatiot

Bachata on Dominikaanisesta tasavallasta lähtöisin olevan musiikin tahtiin tanssittava paritanssi. Bachatan perusaskel on yksinkertainen ja helposti omaksuttava. Tanssissa yhdistyy sulava liike ja pehmeät käännökset. Bachataa tanssitaan monilla eri tanssityyleillä ja se on ollut erittäin suosittu tanssi viime vuosina. Tunneillamme tanssin liikekielenä on Bachata Social.

Salsa on energinen, iloinen ja rytmikäs paritanssi, jonka juuret ovat Latinalaisessa Amerikassa. Salsalle on ominaista rento vartalonliike sekä erilaiset otevariaatiot ja kuviot. Tunneillamme tanssimme kuubalaista salsaa (Casino) kuubalaisen musiikin tahdissa. Salsan perusteet on helppo oppia, alkeistunnilla ei tarvita aiempaa kokemusta. Alkeistunnilla opittuja kuviota hyödynnämme Salsa-Ruedassa.

Rueda on hauska tapa tanssia parisalsaa yhdessä. Rueda on tanssipareista muodostuva piiri jossa johtaja huutaa tanssittavat kuviot sekä lennossa tehtävät parin vaihdot. Ruedassa ei nipoteta, se on taatusti rentoa ja hauskaa! Tunneillamme harjoittelemme ruedaan sopivia kuvioita, osa näistä on jo tuttuja parisalsasta. Ruedan alkeistunnilla käytämme salsan alkeistunnilla opittuja kuvioita.